MCDONALD'S NIEUWENDIJK

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 578 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Nieuwendijk. Meer weten? Ontdek meer

21 apr 2024 om 11:45 Order was over an hour late and food was cold
20 apr 2024 om 13:26 Not only was the order wrong and I didn't receive what I ordered, but the incorrect order was missing two items listed on the receipt. tragedy
15 apr 2024 om 20:03 Bezorging was op tijd, ondanks het slechte weer Patat was koud, cola lag grotendeels naast de beker en de big mac was lauw.
9 apr 2024 om 22:11 Het duurde 2 uur totdat ik het eten kreeg. Ik krijg ze niet te pakken als ik bel en de bezorgtijd werd alleen maar langer. Echt heel vervelende ervaring
7 apr 2024 om 11:28 The food was really warm and taste very good!!!
30 mrt 2024 om 2:07 Worst experience ever. Never received food. The delivery time kept going higher and higher. Will never order through this app again.
29 mrt 2024 om 23:23 Extremely bad, took 2 hours for the delivery. Only for it to be completely incorrect and we ended up in a different McDonalds after more tha 2 hours of waiting. Also this McDonalds cannot be reached by phone. Worst ever!
28 mrt 2024 om 15:32 Er miste frietjes bij de menu's
27 mrt 2024 om 0:32 1hr 30min wait for McDonald's is not normal.
24 mrt 2024 om 18:53 Duurde vrij lang om te bezorgen. Toen aankwam klopte deel van de bestelling niet en een van de twee zakken was de cola gaan lekker - helemaal over vloer en bank heen toen ik het doorkreeg.
23 mrt 2024 om 19:27 Friet koud en half rauw, kipnuggets lagen al de hele dag denk ik.. burger was nog ok, daarom nog 2 sterren. Eens maar nooit meer McDelivery!
20 mrt 2024 om 19:55 Bij een van de menu's ontbrak de patat